Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

FW: ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟ Ν/Σ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Tuesday, November 06, 2012 7:47 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟ Ν/Σ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

 

Την κάθετη διαφωνία τους στο πολυνομοσχέδιο διατύπωσε σύσσωμη η αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια της συζήτησης που γίνεται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
'' Μας εξευτελίζετε και μόνο που μας ζητάτε ...
μέσα σε λίγες ώρες να διαβάσουμε  και να συζητήσουμε  800 σελίδες νομοσχεδίου '', τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος κατήγγειλε  ότι το νομοσχέδιο κινείται στη λογική της φιλελευθεροποίησης του προϊόντος  των αγορών και της εργασίας.
Η ψήφιση του νομοσχεδίου θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη φτωχοποίηση τον λαό, τόνισε από την πλευρά του ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος.
'' Χτυπάτε με τσεκούρι τις συντάξεις, τα δώρα, τους μισθούς. Τσακίζετε τους αγρότες, μειώνετε τις συντάξεις του ΟΓΑ '', είπε ο εισηγητής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος καταγγέλλοντας ότι με τις ''διευκολύνσεις που παρέχονται για την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, η κυβέρνηση συμπαρασύρει τους μισθούς στην κατακρήμνιση ''.
Η Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι, αν  το νομοσχέδιο δεν ερχόταν σε ένα και μόνο άρθρο. ενδεχομένως σε κάποιες διατάξεις του να συμφωνούσε.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου