Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

FW: ΜΑΡΟΥΣΙ : KΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 22, 2012 4:31 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΜΑΡΟΥΣΙ : KΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!

 

Αγαπητό Fimotro,
προ μηνός και πλέον 4 κάδοι απορριμάτων τοποθετήθηκαν αυθαίρετα από τους κατοίκους της πολυκατοικίας της οδού Καραολή - Δημητρίου 2,  (περιοχή Παράδεισος Αμαρουσίου) επάνω στις σχάρες των φρεατίων ομβρίων υδάτων επί της...
οδού Παραδείσου στο υψος της πολυκατοικίας αρ. 19 μπροστά στο πεζοδρόμιο του Ιππικού Ομίλου.  Παρά τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις μας προς το δήμο Αμαρουσίου για την επανατοποθέτηση των κάδων στο αρχικά επιλεγμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αμαρουσίου σημείο, οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν αδρανείς, επικαλούμενοι πρόβλημα με λιμνάζοντα νερά και, όλως αορίστως ανάγκη ρήψης ασφάλτου στο μέλλον.  Σημειώνουμε όμως ότι το συνεργείο του δήμου έχει διορθώσει πάνω από ενα μήνα, το πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά που υπήρχε στην οδό Καραολή-Δημητρίου (αρχικό σημειο τοποθετησης κάδων).

Επισημαίνουμε ότι το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι κάδοι είναι το χαμηλότερο σημείο του δρόμου και το μοναδικό που έχει φρεάτιο ομβρίων υδάτων, επομένως είναι το μοναδικό σημείο διαφυγής των υδάτων όταν πλημμυρίζει ο δρόμος, κάτι που γίνεται κάθε φορά που βρέχει.

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτουμε αποδεικνύουν περίτρανα το μέγεθος του προβλήματος.

Ισως αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η λογική δηλαδή τη επανατοποθέτηση των κάδων στη σωστή θέση να το κάνει η δημοσιοποίηση του θέματος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου