Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

FW: ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, July 31, 2013 8:34 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ...

 

Διατεθειμένος να δεχθεί το αίτημα του FBI να ταξιδεύσει στη Μόσχα για να συναντήσει τον γιο του δηλώνει ο πατέρας του Έντουαρτ Σνόουντεν, διευκρινίζοντας πάντως πως πρώτα θέλει να ξέρει τι ακριβώς ζητούν από αυτόν οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας...

Ειδικότερα, ο Λόνι Σνόουντεν ανέφερε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russian 24 ότι το FBI τού ζήτησε πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδέψει στη Μόσχα και να συζητήσει με το γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατασκοπείας στις ΗΠΑ.
Ο πρώην σύμβουλος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος παραμένει στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας εδώ και έναν μήνα -από τότε που εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ, έχει ζητήσει προσωρινό άσυλο στη Ρωσία.
«Μου προτάθηκε (από το FBI) πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδέψω στην Μόσχα και μέχρι στιγμής δεν έχω αρνηθεί», είπε ο Λόνι Σνόουντεν που εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι καλύτερα να παραμείνει ο γιος του στη Μόσχα.
«Εάν θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του στη Ρωσία, θα συμφωνούσα. Εάν ήμουν στη θέση του θα έμενα στη Ρωσία και ελπίζω η Ρωσία να τον δεχθεί», ανέφερε και επανέλαβε την άποψή του ότι ο γιος του δε θα έχει μια δίκαιη δίκη στις ΗΠΑ.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου