Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

FW: ''TO ΜΟΝΟ SUCCESS STORY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, July 31, 2013 9:50 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ''TO ΜΟΝΟ SUCCESS STORY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''...

 

Το μόνο success story για την Ελλάδα είναι η ανατροπή του μνημονίου και για την Ευρώπη η ανατροπή της λιτότητας, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα...

Ο κ. Τσίπρας έθεσε το δίλημμα «μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνοντας πως η ακύρωση του μνημονίου και η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης είναι μονόδρομος για τη προοπρική της χώρας και την απαντοχή του λαού.
«Μπροστά μας δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ή θα ανατρέψουμε τώρα αυτή τη πορεία ή θα σερνόμαστε για χρόνια στη μιζέρια και στην αναξιοπρέπεια», υπογράμμισε.
Η λύση της διαγραφής χρέους και της χρηματοδότησης της ανάπτυξης, πρόσθεσε, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη λύση για την Ευρώπη και τους λαούς της ενώ η αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης και ο αναπτυξιακός αναπροσανατολισμό κάθε κονδυλίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη λύση για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχει επεξεργαστεί ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο. «Έχουμε σχέδιο να χρηματοδοτήσουμε την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με moratorium στην αποπληρωμή των τόκων, στο πλαίσιο μιας συνολικής και οριστικής ευρωπαϊκής λύσης στην κρίση χρέους της Ευρωζώνης».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε στον Πρωθυπουργό ένα μήνυμα: Να μην τολμήσει να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία του έλληνα εργαζόμενου.
«Θυμίζω – για μία ακόμα φορά – στον κύριο Σαμαρά ότι οι Έλληνες πολίτες ανακεφαλαιοποιούν τις χρεοκοπημένες τράπεζες από το υστέρημά τους. Και αντί η κυβέρνηση να υιοθετήσει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τη «νέα σεισάχθεια», εκτελεί τις εντολές της τρόικας και απασφαλίζει τη βόμβα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου του 2014», επεσήμανε.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, ως εντολοδόχοι των δανειστών, είναι ο πραγματικός κίνδυνος για το σπίτι του δανειολήπτη ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πραγματικός προστάτης και εγγυητής της ατομικής ιδιοκτησίας του πολίτη.
Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στη μείωση του ΦΠΑ εστίασης χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ανίκανη καθώς «ένα απλό μέτρο, όπως είναι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, το έκαναν σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και έτσι πρόλαβαν και υποθήκευσαν την όποια αποτελεσματικότητά του».
Τέλος απευθυνόμενος στους νέους, είπε πως αποτελούν εκείνη τη γενιά που «θα γκρεμίσει την αρρωστημένη νοοτροπία του βολέματος και του ρουσφετιού, η γενιά που θα διεκδικήσει τη ζωή με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου