Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

FW: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, March 07, 2013 6:11 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

 


Πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού ενώ αύριο η Ομοσπονδία τους αποφάσισε την ... πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για το νέο οργανόγραμμα του ΥΠ.ΠΟ. το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα εισαχθεί αύριο στη Βουλή και το οποίο όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι «θάβει δια παντός τον Ελληνικό Πολιτισμό».

Οι υπάλληλοι του υπουργείου πολιτισμού διαμαρτύρονται δότι το εν λόγω οργανόγραμμα καταργεί όλες τις διευθύνσεις Διοικητικού και Οικονομικού του ΥΠ.ΠΟ όπως και τη Γενική Γραμματεία, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν προηγηθεί από την πλευρά της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν.

Μάλιστα σε συνάντηση που είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Κώστας Τζαβάρας με την Ομοσπονδία - όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της - εξήγησε πως από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας «δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης επί του σχεδίου οργανισμού λειτουργείας του ΥΠ.ΠΟ, το οποίο αποτελεί ταφόπλακα για τον Πολιτισμό».

«Ο Οργανισμός που θάβει δια παντός τον Ελληνικό Πολιτισμό θα μείνει στα χαρτιά. Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ με ενότητα και αποφασιστικότητα θα τον αποσύρουμε»  καταλήγει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου