Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

FW: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 29, 2012 2:31 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

 

Βίαιες συγκρούσεις σημειώνονται σήμερα ανάμεσα σε αντάρτες και κυβερνητικές δυνάμεις κυρίως γύρω από τη στρατιωτική βάση του Ουάντι Ντέιφ, την οποία πολιορκούν οι αντάρτες, στην επαρχία Ιντλίμπ, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επικαλούμενη ακτιβιστές...

η μη κυβερνητική οργάνωση τόνισε ότι πολλές ταξιαρχίες των ανταρτών συμμετέχουν σε επίθεση εναντίον του οχυρού αυτού, από τα τελευταία του καθεστώτος στην περιοχή και πρόσθεσε ότι ο στρατός σε αντίποινα πραγματοποιεί βομβαρδισμούς.

 

Ένας αντάρτης σκοτώθηκε σε συγκρούσεις στην πόλη Ντέιρ Εζόρ, στην ανατολική χώρα, ενώ ένας ακόμα σκοτώθηκε σε περιοχή κοντά στη Χομς.

 

Στο Χαλέπι, αντάρτες συγκρούονται σε πολλές περιοχές με το στρατό, ο οποίος βομβαρδίζει το φράγμα Τισρίν, το οποίο κατέλαβαν πρόσφατα οι αντάρτες.

 

Στην πρωτεύουσα, δυο ρουκέτες έπεσαν σε τομέα, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στη συνοικία Χατζάρ ελ-Ασουάντ και τον παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό του Γιαρμούκ, στη νότια Δαμασκό.

 

Χθες 118 άνθρωποι σκοτώθηκαν σ΄ολόκληρη τη χώρα, ανάμεσά τους 99 πολίτες, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο τω Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σύμφωνα με το οποίο πάνω από 40.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις αρχές του Μαρτίου του 2011.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου