Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

FW: ΡΕ ΟΥΣΤ!

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 22, 2012 10:29 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΡΕ ΟΥΣΤ!

 

Γράφει η Γιώτα Δημητρακοπούλου
(από το : enimerosi24.gr)
Επιτέλους και ένας άνθρωπος στο ελληνικό television, που αντιλαμβάνεται ότι κάνουμε watch όλο τα ίδια πρόσωπα και τους ίδιους μαϊντανούς και θέλει να το αλλάξει! Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο που μπουμπούνισε...
χθες στην πρεμιέρα του, ότι σκοπεύει να το πάρει αλλιώς φέτος, διότι «Οι καιροί έχουν αλλάξει και πρέπει να αλλάζεις κι εσύ»… Τα εύγε μας presenter μου! Ο τύπος το ψάχνει τουλάχιστον!

Διαφοροποιήθηκε   
Πλάκα πλάκα ο μόνος που καν το σκέφτηκε και το δήλωσε! Και δεν έμεινε στα λόγια, το πρώτο δείγμα του, ικανοποιητικά interesting. Διότι μη μου πείτε τώρα ότι άλλες βραδινές εκπομπές δεν τον ζήλεψαν, που είχε την ιδέα να κουβαλήσει τη Σούλα του οίκου ανοχής! Που την ακούγαμε, την διαβάζαμε και δεν την είχαμε δει! Ε, να λέμε και την truth μας!

Φούντωσαν ξαφνικά! 
Με την ευκαιρία, οποία υποκρισία! Από το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά του Mega που τα έβαλαν πρωί πρωί με την «αμαρτωλή» καλεσμένη του Κωστόπουλου και χτυπιόντουσαν μην την κάνουμε και πρότυπο! Που βεβαίως, τηλεόραση κάνουν οι άνθρωποι, τι θα πουν… Ofcourse! Δεν αντιλέγουμε σε αυτό!

Μαζεύτε την! 
Άλλο αυτό όμως και άλλο το να τους ακούς να σου μπουμπουνάνε ανεκδιήγητα πράγματα! Αφού προσπεράσουμε ότι δεν χρειαζόταν να παίξουν το συγκεκριμένο απόσπασμα (με την έννοια ότι δεν τους υποχρεώνει κανείς δηλ.), θα σταθούμε στην ατάκα της Σκορδά που βρήκε «ανήθικο» και «ανέντιμο» το να προβάλλεις, λέει, την φιλανθρωπία σου για να διαφημίσεις τη δουλειά σου. Καλέ δουλευόμαστε; Κοίτα ποια μιλάει!

Η Σκορδά ποζάρει στο ΦίλυροΑυτή να το «πουλάει» η Σούλα όχι 
Που πόζαρε και διαφήμιζε όλη την ώρα την… ευαισθησία της στα παιδιά από το παιδικό χωριό SOS στο Φίλυρο; Που δακρύζει και συγκινείται στο television και είναι όλα εντάξει; Η Σούλα την μάρανε και θίχτηκε today για τη φιλανθρωπία και μας παρέδιδε μαθήματα πώς πρέπει να ασκείται; Ως τι; Ε ρε κάτι άνθρωποι!

Έλα Jesus μου και Christ μου! 
Που έβγαινε πριν το γάμο τους και μας είχε ζαλίσει για τις μπομπονιέρες που θα φτιάξουν τα πιτσιρίκια; Όλο αυτό τι ήταν! Δεν είναι διαφήμιση για την εικόνα της; Αλλά;

Άλλος και τούτος! 
Και στην τελική, για να μην τρελαθούμε εντελώς, τι τους έπιασε μύγα τσε τσε και ο Λιάγκας χτυπιόταν και ανέλαβε στους στιβαρούς του ώμους να αποκαταστήσει την ηθική της κοινωνίας! Μιλάει ο τύπος που 10, 11 και 12 το πρωί βωμολοχεί ασύστολα στο μεγαλύτερο channel της χώρας;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά 
Δηλ. θεωρεί ότι είναι ok να κάνουν watch παιδάκια μικρά, φτωχών ή αμόρφωτων οικογενειών που δεν έχουν το χρόνο ή τη σκέψη να τα απομακρύνουν από την τηλεόραση…  και να ακούνε φάτσα κάρτα «στα @@ σου» και ένα κάρο άλλες χειρονομίες αναλόγου επιπέδου; Ο ίδιος δηλ. να εξεγείρεται με τα περιοδικά που δεν προστατεύουν το βλαστάρι του με μωσαϊκό, των άλλων είναι οκ να ακούνε τις βωμολοχίες του! Ναι guys, αυτοί today θίχτηκαν με την Σούλα!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου