Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

FW: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, November 23, 2012 1:30 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ

 

Hλεκτρονικό έντυπο θα αποστείλει, έως τη Δευτέρα, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να καταγράψουν τις ανάγκες που έχουν, ώστε να καλυφθούν...
από υπαλλήλους που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Αυτό έκανε γνωστό στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης κάνοντας έκκληση σε όλες τις υπηρεσίες να ανταποκριθούν, ώστε -όπως είπε- να ακυρωθεί στην πράξη το μέτρο της διαθεσιμότητας. Εξαπέλυσε, παράλληλα, επίθεση σε όσους αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας, κάνοντας λόγο για πολιτικά κίνητρα και ομάδες συμφερόντων και τονίζοντας ότι η πολιτεία δεν θα υποχωρήσει σε ρουσφετολογικές πιέσεις.

«Πρέπει να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας απέναντι στον ελληνικό λαό. Οι μετατάξεις δεν θα γίνουν κάτω από πίεσες συμφερόντων, αλλά με αξιολογικό και αντικειμενικό τρόπο, το εγγυώμαι», είπε ο κ. Μανιτάκης, με την αφορμή σχετικής επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Και η αποτελεσματικότητα και το μέτρο, για να πετύχει, πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη, με τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό και προτάσσοντας τις υπηρεσίες που έχουν άμεσες ανάγκες», υπογράμμισε ο κ. Μανιτάκης.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου