Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

FW: ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Tuesday, November 06, 2012 4:53 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

 

Ο Αρβανιτόπουλος αποδεικνύει κάθε μέρα ότι βάζει τάξη στην Παιδεία, πραγματοποιώντας τομές, αντιλαμβανόμενος όμως την ίδια στιγμή το περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η κρίση στην ελληνική κοινωνία...

 

Έτσι, ενώ προχωρά σε μεταρρυθμίσεις (Αθηνά, Αξιολόγηση, Συγχωνεύσεις) περιορίζει σπατάλες και αυξάνει τους επωφελούμενους φοιτητές της δωρεάν σίτισης στους 90.000, και προχωρά επιπλέον σε δύο πολύ σημαντικά κοινωνικά μέτρα.

Α. Επιτρέπει εκτάκτως τις μετεγγραφές στο επόμενο εξάμηνο (αφού ανακοινωθεί το Σχέδιο Αθηνά) για συγκεκριμένες κατηγορίες πρωτοετών φοιτητών με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια, όταν υπάρχουν αδέλφια που σπουδάζουν σε άλλη πόλη. Με αυτό τον τρόπο απαλλάσσει φτωχές οικογένειες από το βάρος να συντηρούν 2-3 σπίτια σε διαφορετικές πόλεις

Β. Επαναφέρει την πτυχιακή εξεταστική το Φεβρουάριο του 2013, προκειμένου οι επί πτυχίω φοιτητές να μην αναμένουν ολόκληρους μήνες προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους ή να συνεχίσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Ας πάρουν παράδειγμα και οι άλλοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, ώστε με μικρό κόστος να βοηθήσουν την ελληνική οικογένεια μέσα στην κρίση! 


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου