Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

FW: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

 

 

Feed: 1
Posted on: Wednesday, October 31, 2012 10:24 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

 

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί στο Παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Ηλιούπολης. 92 βρέφη και παιδιά εμβολιάστηκαν από εθελοντές γιατρούς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, ...
με εμβόλια που όφειλαν για την ηλικία τους να είχαν κάνει, αδυνατούσαν όμως, λόγω της έλλειψης κοινωνικής ασφάλισης των γονέων τους.
Στα  18 από τα 92 παιδιά (19,6%) ανοίχτηκαν καινούργια βιβλιάρια Υγείας του Παιδιού, διότι επρόκειτο για παιδιά χωρίς καμία απολύτως ιατρική παρακολούθηση, προερχόμενα από χώρες της Ασίας και της Αφρικής που κατοικούν στην Ελλάδα, αλλά δεν είχαν εμβολιαστεί ποτέ. Στα παιδιά αυτά (1 έως 12 ετών ) που ξεκίνησαν σήμερα τον βασικό τους εμβολιασμό, ορίστηκε μάλιστα εμβολιαστικό πρόγραμμα αναπροσαρμογής (catch up) όλων των δόσεων, σύμφωνα με την ηλικία τους.
Να σημειωθεί ότι οι επόμενοι σταθμοί είναι στο Δήμο Ηρακλείου (την Τρίτη 6/11, στη μία το μεσημέρι ), στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου ( την ίδια μέρα, στις 17.00) και στο Δημαρχείο Ιλίου (την  Τετάρτη 7/11, στις 11.00).


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου