Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

FW: ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, November 07, 2012 10:57 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

 

Γράφει το "Πράσινο Ποντίκι"

Τον Σεπτέμβριο και με αφορμή την ΔΕΘ το ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε στην Θεσσαλονίκη εκδήλωση με θέμα "Μια κερδισμένη και όχι μια χαμένη γενιά" με ομιλητές 7 καινοτόμους επιχειρηματίες. Με αφορμή την συγκεκριμένη εκδήλωση γεννήθηκε και...

η επόμενη ιδέα από την παρούσα τότε στην εκδήλωση, Σ. Ράπτη. Στο πλαίσιο λοιπόν για τα είκοσι χρόνια της Ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κα Συλβάνα Ράπτη, κάλεσε στις Βρυξέλλες τους 7 νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία πάνω σε καινοτόμες ιδέες σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς,  από εφαρμογές νέας τεχνολογίας και επικοινωνία μέχρι προϊόντα διατροφής.

Οι νέοι επιχειρηματίες βρέθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα  JAN 6Q2, και παρουσίασαν τις δραστηριότητες και τις εταιρείες τους. Μίλησαν για "ιστορίες επιχειρηματικής δραστηριότητας σε καιρούς κρίσης" και αντάλλαξαν απόψεις στη συνέχεια με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η βασική ιδέα της αρχικής εκδήλωσης ήταν της Μονάδας Ανάπτυξης Πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν και οι ίδιοι στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για μια ομάδα νέων επιστημόνων που ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ το καλοκαίρι (εδώ) οι οποίοι δουλεύουν εθελοντικά παρέχοντας σύγχρονες ιδέες και τεκμηριωμένες προτάσεις στο Κίνημα.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου