Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

FW: Ο... ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, November 23, 2012 2:56 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Ο... ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

 

Συζητήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, στα ασφαλιστικά μέτρα, η αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης της εταιρείας χάρτου A&G PAPER (που ήταν ο προμηθευτης χαρτιού της ΙΜΑΚΟ) κατά του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού...
πλέον, η εταιρεία ΙΜΑΚΟ Α.Ε. πτώχευσε.-

Όπως είχε ανακοινωθει παλαιότερα, η εταιρεία A&G PAPER είχε καταθεσει την αίτησή της την 2-2-2012 και, ως ημερομηνία συζήτησης της προσωρινής διαταγής για απαγόρευση μεταβίβασης καθε περιουσιακού στοιχείου του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε οριστεί η 17-2-2012.-

Μία ημέρα πριν τη συζήτηση, όμως (: στις 16-2-2012), ο Πέτρος Κωστόπουλος έσπευσε να μεταβιβάσει στην EUROBANK το σπίτι του στην Φιλοθέη, αντί ποσού 12.000.000 ευρώ (!!!), δλδ μία ημέρα πριν το δικαστήριο !! Αποτέλεσμα αυτού, ήταν το ότι, όταν τελικά απαγορεύθηκε , με δικαστική απόφαση, η μεταβίβαση των ακινήτων του (στις 17-2-2012 βγήκε η απόφαση), αυτός είχε ήδη μεταβιβάσει το ακίνητό του, την προηγούμενη μέρα. γλιτώνοντας την κατάσχεση !!!

Στο σημερινό δικαστήριο, ο εκδότης δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως, αλλά ο μάρτυράς του προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι αυτη τη στιγμή ο ίδιος είναι .. άνεργος, χωρίς ... εισοδήματα, ότι ....δεν έχει καθόλου χρήματα, ότι δεν έχει ούτε αυτοκίνητο, γιατί το προηγούμενο του το πήρε η εταιρεία leasing και ότι... φυτοζωεί και ότι η...πεθερά του πληρώνει τα δίδακτρα των 3 πάιδιών του στο Κολλέγιο Αθηνών (υπόψιν, ότι τα δίδακτρα, για κάθε παιδί, ξεπερνούν τα 12.000 ευρώ τον χρόνο !!).

Βέβαια, ουδεμία απάντηση δόθηκε σχετικά με το ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος, το 2011, αγόρασε φουσκωτό σκάφος αντί ποσού 470.000 ευρώ (!!!) και ότι, σήμερα, διαμένει ακόμα στο σπίτι της Φιλοθέης, αν και το έχει... μεταβιβάσει στην EUROBANK ήδη από την 16-2-2012 !!

Η απόφαση θα εκδοθεί τις ερχόμενες εβδομάδες.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου