Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

FW: ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, November 28, 2012 11:48 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

 

 

Συνεχίζονται οι καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτηρίων μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου με στόχο να μην αποσταλούν στοιχεία συναδέλφων και να μην εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας - απόλυσης, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Για την Παρασκευή, προκηρύχθηκε...

τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 για την απογευματινή βάρδια. 


Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις 11:30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει εκτάκτως η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 10 το πρωί ενώ η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης των αιρετών (ΚΕΔΕ και ΠΕΔ) να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση δεν αναστείλει την εφαρμογή των επίμαχων διατάξεων.

 


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου