Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

FW: O ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, November 29, 2012 12:02 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: O ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

 

 

Γράφει η Γιώτα Δημητρακοπούλου

(από το enimerosi24.gr)

Jesus Christ, τι ήταν τούτο guys μου που ανεμοστροβίλισε στο Facebook ο Σαμαράς! Μας κουδούνισε τον εγκέφαλο! Αφού πούμε πάντως στον prime μας minister ότι το country δεν ξεκινάει τώρα, εμείς έχουμε ήδη κάτι χρόνια που ζοριζόμαστε και...

συνεχίζουμε κανονικά (και κάτι άλλοι αιώνες πίσω, hello!) να του μπουμπουνίσουμε επίσης ότι είναι tragic το βλέμμα του. Για να μη σχολιάσουμε το κλαψο-ύφος του! Έτσι θα πορευτούμε; Εσωθήκαμε!

Υ.Γ. Nice και ο συνειρμός! Από το «Πάμε» του George Παπανδρέου, στο «ξεκινάμε» του Σαμαρά! Εσωθήκαμε ξανά!

Είδαν success και καβάλησαν! 
Πολύ γέλιο και μεγάλη επιτυχία έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα στη χθεσινή τους εκπομπή με τον ανεκδιήγητο βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ που βαριόταν και που ζούσε σε επιτροπή που συμμετείχε, ήθελε περισσότερα λεφτά, δεν γούσταρε να ενημερωθεί κτλ κτλ. Κορυφαίο το απόσπασμα και έπαιξε παντού today! Πάντως για να προσθέσουμε και λίγη ίντριγκα στο conversation… υπήρξε μεγάλος αθηναϊκός radio σταθμός που μπουμπούναγε την είδηση στα δελτία του και δεν ανέφερε την πηγή! Απίθανοι!

Κανίβαλοι 
Πάντως πλάκα πλάκα, σόκι και δέος! Αυτό το πράγμα με τους κλεφτοκοτάδες στο country μας, δεν υπάρχει! Does not exist! Ο καθένας μπουμπουνάει όποια είδηση είδε και λιγουρεύτηκε και ούτε που τον νοιάζει να αναφέρει την πηγή! Στα τέτοια του! Φαντάσου αν είναι να κλέβουν τους Ράδιο Αρβύλα που οι τύποι έχουν κάθε βράδυ 40αρια και τους κάνει watch ένα κάρο πληθυσμός , τι να πούμε και οι υπόλοιποι! Που μας καταγδέρνουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Δημοσιογράφοι τρομάρα τους!

Τα εύγε μας 
Το έχουμε ξανά εκσφενδονίσει, θα το κάνουμε όμως άλλη μία φορά, διότι guys μου τους απολαμβάνουμε! Την εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» του Kontra που φιλοξενεί μεγάλα ονόματα όπως χθες που πετύχαμε καλεσμένο τους, τον Αλέκο Αλαβάνο! Και of course πάντα στα θετικά, η… μανία του presenter Βασίλη Ταλαμάγκα, που ακόμα και στο παρά πέντε ανέφερε την είδηση της σύλληψης του Βωβού! Ωραίος!

Ντρίγκι ντρίγκι 
Αθεόφοβη! Ακόμα και στο today δελτίο που είχαν καλεσμένο τον Στουρνάρα, η Όλγα Τρέμη όταν αναλάμβανε άλλος το interview, το φλιτζάνι της έπιανε! Καλά what the fuck! Ξενυχτισμένη πάει και λέει τις ειδήσεις!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου