Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

FW: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤH ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, November 26, 2012 10:00 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤH ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 

 Το ζήτημα της διαθεσιμότητας και τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, αναφέροντας ότι «το υπουργείο έχει στείλει εγκυκλίους προς όλους τους Δήμους και τις αυτοδιοικητικές δομές...
και τους ζητάει να ορίσουν τις θέσεις εκείνες που πραγματικά πρέπει να πληρωθούν, για να μην αναστατωθεί η ευρυθμία και η λειτουργικότητα των ΟΤΑ προς όφελος του πολίτη».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο υπουργός πρόσθεσε πως «αυτό και μόνο, νομίζω ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο και κάθε φόβο ο οποίος διέπει αυτή τη στιγμή τους εργαζόμενους και παράλληλα διασφαλίζει τον εξορθολογισμό που απαιτείται, τη μείωση δημοσίων δαπανών, αλλά και την υγιή λειτουργία ώστε να μπορούμε να έχουμε γρήγορα οικονομικά αποτελέσματα».

Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ακόμα ότι «η διαθεσιμότητα είναι μια πολιτική η οποία έχει συμφωνηθεί και υλοποιείται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Όσο γρηγορότερα αναρτηθούν οι λίστες των υποψηφίων να συμμετέχουν σε αυτή , τόσο γρηγορότερα θα επισημανθούν και οι εξαιρέσεις οι οποίες δεν πρέπει να θιγούν. Τόσο γρηγορότερα θα απορροφηθούν και στις λειτουργικές θέσεις όσοι είναι απαραίτητοι. Ο στόχος είναι να αποφύγουμε απολύσεις, ο στόχος είναι, όμως, να διασφαλίσουμε και δημόσιες δαπάνες για να μπορέσουμε να τρέξουμε γρήγορα και αναπτυξιακά».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου