Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

FW: H ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΑ... ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Saturday, November 24, 2012 2:41 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: H ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΑ... ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ

 

 

Γράφει η Γιώτα Δημητρακοπούλου

(από το : enimerosi24.gr)

Τι λέει το ρεπορτάζ; Ότι η Έλλη Στάη δεν γουστάρει δελτίο μόνο με βίντεο, αλλά αρέσκεται στα τηλε-παράθυρα; Ε μα of course! Το γλεντάει με τα φινιστρίνια η ανκοργούμαν! Και έφερε καλεσμένο χθες, ποιον λέτε; Τον Θανάση Τσεκούρα του...

«Έθνους»! Που η newspaper του, τα καταχώνει τα αφεντικά της στην ΕΡΤ!

Τζίνιους! 
Έχει ανεμοστροβιλίσει το φύλλο κάτι άρθρα, λεπίδες! Λέξη και χαντάκωμα! Ε, μα έτσι εξηγείται! Σιγά να μην θέλει η presenter να το πάει μόνο με βίντεο! Στα καλέσματα καλέ γίνονται οι δημόσιες σχέσεις! Εκεί βγαίνουν και οι… υποχρεώσεις! Αμ πού!

Μην είναι τα ωραία του γυαλιά…; 
Άσχετο. Αυτός ο Αντώνης Σαμαράς ο άτιμος, όλο αισιοδοξία και πρόοδο βλέπει! Πού τα ανακαλύπτει! Ε, prime μας minister! Εδώ καίγεται η γούνα μας! Έχουμε γονατίσει! Και τούτος κάνει όλο δηλώσεις ότι πάμε καλά και αναπτερώνει! Δεν πρέπει να έχει υπάρξει με περισσότερη σύγχυση ο τηλεθεατής στις μέρες μας! Στο television κάνει watch δηλώσεις τους για αισιοδοξία… και από την άλλη του έρχονται τα χαράτσια και οι περικοπές και του εκσφενδονίζεται νταμπλάς! Κανονικότατος! Μπαμ και κάτω!

Congratulations! 
Παρασκευή today, πάμε με κουιζάκι; Έτσι για την ίντριγκα! So, ποια εκπομπή κατεβάζει σχεδόν καθημερινά 10 μονάδες (ενίοτε και βάλε) τα νούμερα που λαμβάνει; Για το answer, κατευθυνθείτε προς Σπάτα! Πρώην Μαρούσι!

Για δυνατούς λύτες 
Κλείνουμε με το… απίθανο! Εδώ σας θέλω! Τι κοινό έχει η Μαρία Σαράφογλου με τον… Μπογδάνο του Σκάι; Να το πάρει το river;

Από την ίδια σχολή αποφοίτησαν; 
Ό,τι και να τους πεις, δεν πρόκειται να παρεκκλίνουν από αυτά που έχουν γράψει να απαγγείλουνε από το σπίτι τους! Σε καμία περίπτωση! Αμφότεροι!

Υ.Γ. Έπρεπε να κάνατε watch απόψε την Μαρία – Σβαρτζενέγκερ όταν την δούλευαν στο δελτίο! Την ρώτησε κάτι ο Πρετεντέρης και αυτή τα χάνει και συνεχίζει να παπαγαλίζει τα γραμμένα!

Αμπάχα μπούχα, have a nice Σαββατοκύριακο και δυναμώστε το volume για το καταπλήκτικ new songάκι των Pet Shop Boys! Όνειρο!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου