Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

FW: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, November 26, 2012 9:58 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ...

 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...
Την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του κοινοβουλίου, Αθανασίου Παπαιωάννου, προκάλεσε η είδηση ότι υπάλληλος της Βουλής λαμβάνει...
ως μισθό ποσό που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ το μήνα.
Σύμφωνα με το κ. Παπαιωάννου, η υπάλληλος προσελήφθη ως μετακλητή στη Βουλή το 2004, μονιμοποιήθηκε με το νόμο Σιούφα το 2007 και τοποθετήθηκε στο γραφέιο Διασύνδεσης της Βουλής στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο επί προεδρίας Πετσάλνικου.
Ο γ.γ του Κοινοβουλίου ανέφερε επίσης ότι  η υπάλληλος ήταν συνεργάτιδα του Χρήστου Παπουτσή, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει όλα τα τυπικά προσόντα για την θέση, καθώς έχει δύο πτυχία, μεταπτυχιακά και ομιλεί τέσσερις γλώσσες.
Αναφορικά με την αμοιβή της, ο κ. Παπαιωάννου επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος, εκτός από το μισθό της λαμβάνει και επίδομα αλλοδαπής, ύψους 8.000 ευρώ, ποσό που δε καθορίζεται από τη Βουλή, αλλά από το υπουργείο Εξωτερικών και το παίρνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό.
Ο Αθανάσιος Παπαιωάννου ανέφερε επίσης ότι η υπάλληλος αντικατέστησε δύο υπαλλήλους που υπηρετούσαν από το 2010 στο ίδιο γραφείο με λιγότερα, όπως είπε προσόντα.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου