Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

FW: ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΙΝΔΗ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΟΜΑΔΙΚΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, December 28, 2012 12:27 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΙΝΔΗ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΟΜΑΔΙΚΑ

 

 

Χαροπαλεύει η Iνδή φοιτήτρια που βιάστηκε ομαδικά, αφού πάσχει από λοίμωξη στους πνεύμονες και στην κοιλιακή χώρα, ενώ έχει υποστεί και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ανακοίνωσε η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί στο νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου έχει μεταφερθεί από χθες σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ομαδικός βιασμός...

της άτυχης κοπέλας έφερε και πάλι στο προσκήνιο τις απίστευτες βιαιότητες κατά των γυναικών στην Ινδία και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. 

 

"Η ασθενής χαροπαλεύει. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από την ιατρική μας ομάδα κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο δείχνουν λοίμωξη στους πνεύμονες και την κοιλιακή χώρα, καθώς και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις", δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του Mount Elizabeth Hospital Κέλβιν Λοχ διευκρινίζοντας ότι πριν από την μεταφορά της από το Νέο Δελχί στη Σιγκαπούρη

υπέστη και ανακοπή.

 

Η 23χρονη Iνδή φοιτήτρια κινησιοθεραπείας έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα μετά την επίθεση που δέχθηκε από έξι άνδρες που την βίασαν, την κτύπησαν με σιδερένιους λοστούς και στη συνέχεια την πέταξαν έξω από το λεωφορείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

 

"Παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας, με την φροντίδα ιατρικής ομάδας πολλών ειδικοτήτων που εργάζεται χωρίς διακοπή για την σταθεροποίηση της κατάστασής της", πρόσθεσε ο διευθυντής του νοσοκομείου.

 

Η επίθεση κατά την Ινδής φοιτήτριας, της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα, προκάλεσε κύμα βίαιων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα της Ινδίας, για τη έλλειψη μέτρων προστασίας των γυναικών στη χώρα.

 

Το Νέο Δελχί έχει το υψηλότερο ποσοστό σεξουαλικών εγκλημάτων κατά των γυναικών μεταξύ των μεγάλων πόλεων της Ινδίας. Ενας βιασμός καταγράφεται κάθε 18 ώρες στην πρωτεύουσα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας. Ο αριθμός των βιασμών στο Νέο Δελχί αυξήθηκε κατά 17% κατά το διάστημα 2007-2011.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου