Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

FW: "ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ"

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, December 28, 2012 5:40 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: "ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ"

 

ΓΙΑ "ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΚΗ" ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ!
Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ. Πριν από λίγο ο Γ. Ραγκούσης με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει την θέση του και επιτίθεται στον Λ. Γρηγοράκο. Ο πρώην υπουργός διαχωρίζει την θέση του ζητώντας να υπάρξει παραδειγματική...
για τους ενόχους.
«Το στοιχείο της γελοιότητας και της φαιδρότητας είναι όσα είπε εν γνώσει του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, στενότατος συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο κ. Γρηγοράκος, σχετικά με το ότι χρησιμοποίησε πληθυντικό ότι ξέραμε για τη λίστα Λαγκάρντ. Αυτό είναι ψευδέστατο», ανέφερε.
Ο Γ. Ραγκούσης σημείωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν ο αντιπρόεδρος της Βουλής επαναλάβει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του. «Εάν ο κ. Γρηγοράκος επιμείνει ή επαναλάβει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο μου ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν σας κρύβω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα για να υπερασπιστώ και την τιμή και την υπόληψη μου. Θα το μετανιώσει πάρα πολύ πικρά ο κ. Γρηγοράκος, που τολμάει τέτοιες μέρες να διαπράττει αυτές τις συκοφαντικές εμετικές αθλιότητες με αυτά που είπε σήμερα, τα οποία επαναλαμβάνω γνωρίζει ότι είναι ψευδέστατα. Και όλα αυτά, από τον υπερβάλλοντα ζήλο ο πρώην συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου να προστατεύσει τον κ. Βενιζέλο από κάτι που δεν προστατεύεται»

Υπογράμμισε επίσης ότι η πρώτη φορά που ο ίδιος, αλλά και η μεγάλη πλειοψηφία των μελών των υπουργικών συμβουλίων της περιόδου εκείνης πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ ήταν «όταν ο κ. Βενιζέλος δημοσίως παραδέχθηκε ότι έκρινε τον Αύγουστο του 2011, χωρίς να ενημερώσει κανέναν μας ότι δεν μπορούσε να την αξιοποιήσει σε καμία απολύτως περίπτωση».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου