Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

FW: O ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ!!!

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, December 27, 2012 2:31 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: O ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ!!!

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΟΤ
Πλήρης η επιβεβαίωση στο θέμα Καραχάλιου για το Fimotro, που από προχθές έγραφε ότι όχι μόνο ο Βασιλάκος ήταν επί χρόνια κολλητός του Καραχάλιου, αλλά και ότι ο πρώην Γ.Γ. του ΕΟΤ γνώριζε ότι συνεργάτης του είχε το μπλοκ των...
επιταγών!

Έτσι νέα τροπή παίρνει η αποκαλυφθείσα απάτη στον ΕΟΤ αφού οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό οργανισμό τουρισμού καταγγέλλουν, με επίσημα ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, ότι  ο κατηγορούμενος πήρε τα μπλόκ επιταγών από τους ταμίες του οργανισμού μετά από παρέμβαση και πιέσεις της τότε διοίκησης του. Παράλληλα καταγγέλλουν ότι ο Βασιλάκος καλούσε στο γραφείο του υπαλλήλους του ΕΟΤ  και τους ζητούσε σημαντικά έγγραφα τα οποία δεν είχε την εξουσιοδότηση να χειρίζεται.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον υπουργείο τουρισμού επικρατεί αναστάτωση αλλά και προβληματισμός αφού δεν γνωρίζουν αν ο συγκεκριμένος σύμβουλος του τέως γενικού γραμματέα έχει εμπλακεί και σε άλλες παράτυπες ενέργειες που είχαν σαν αποτέλεσμα να ζημιώσουν τον οργανισμό.

Παράλληλα, λένε στελέχη του υπουργείου, είναι γεγονός ότι ακόμη και τώρα -στην περίοδο της πιο βαθιάς κρίσης στις υπηρεσίες του ΕΟΤ- φαίνεται να μην έχει αλλάξει τίποτε με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να μοιράζουν χρήματα είτε για εκδηλώσεις, είτε για ταξίδια, είτε για εκθέσεις που δεν ενδιαφέρουν παρά ελάχιστους.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου