Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

FW: ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, December 28, 2012 11:49 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

 

Ο καιρός δυσκολεύει ακόμα και την αποφυγή του «δημοσιονομικού γκρεμού», καθώς εάν χρειαστεί να επιστρέψουν τα μέλη του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσουν άμεσα, μια και δεκάδες αεροδρόμια σε όλη τη χώρα έχουν κλείσει.

Μια ισχυρή καταιγίδα...

με χιόνια και ισχυρούς ανέμους πλήττει τις βορειοανατολικές πολιτείες, ενώ ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώνονται στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

 

Μέχρι στιγμής 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Χιλιάδες άνθρωποι που ταξίδεψαν για τα Χριστούγεννα βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμια, σε σπίτια συγγενών τους από όπου δεν μπορούν να φύγουν, κυρίως στις περιοχές της Νέας Υόρκης, της Φιλαδέλφειας και της Βοστώνης. 

 

Στο Λονγκ Αϊλαντ στη διάρκεια ισχυρής βροχόπτωσης ένα αεροσκάφος ξέφυγε από τον διάδρομο απογείωσης και έπεσε στις λάσπες, ενώ στο Πίτσμπουργκ ένα αεροσκάφος που προσγειώθηκε ομαλά παρέμεινε εγκλωβισμένο στον διάδρομο επί δύο ώρες λόγω χιονιού. 

 

Επί δυο ώρες οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο προσπαθούσαν να φέρουν το σκάφος στην πύλη, όμως τελικά παρέλαβαν τους επιβάτες με λεωφορείο. Οι περισσότεροι από εκείνους που έχασαν τη ζωή τους έπεσαν θύματα τροχαίων δυστυχημάτων στο Κεντάκι, την Οκλαχόμα, το Αρκανσο, το Οχάιο, την Ιντιάνα, την Πενσιλβάνια και τη Βιρτζίνια, ενώ οι μεγαλύτερες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στο Αρκανσο και το Μέριλαντ.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου