Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

FW: Η ΑΝΕΤΗ, Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟΣ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Thursday, December 27, 2012 12:22 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Η ΑΝΕΤΗ, Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟΣ

 

Γράφει η Γιώτα Δημητρακοπούλου
(από το : enimerosi24.gr)

Κοίτα να δεις! Εκεί που όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στη Σαλαγκούδη για το πώς θα εμφανιστεί στη πρεμιέρα, αν καταφέρει να ανταπεξέλθει στο ζωντανό και τι γκάφες θα κάνει, τελικά… αυτή έκλεψε τις εντυπώσεις! Ω yes guys μου! Από...

τους τρεις, ήταν η έκπληξη της εκπομπής!

Τα μείον τους 
Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε; Ότι ο μεν Ηλίας Μαμαλάκης μπουμπουνίστηκε στη plasma μας ολίγον τι (έως πολύ) στραβωμένος, ο δε συμpresenter της, Γιάννης Δάρρας… πολύ στημένος! Πρέπει να «σπάσει» λίγο!

Πάρτε το χρόνο σας 
Κατά τα άλλα, πώς μας φάνηκε η νέα εκπομπή; Μια χαρά! Ok είχε τα προβληματάκια της, πολλά ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν λόγω πρεμιέρας και θα βελτιωθούν στη πορεία. Όπως για παράδειγμα, ο συντονισμός τους και οι (αρκετές) στιγμές παύσης και αμηχανίας! Υπομονή έχουμε όμως και καλή καρδιά πάνω από όλα!

Μας κέρδισαν 
Και δεν μπορούμε να μην πούμε ένα congratulations για την επιλογή του πρώτου καλεσμένου, του Νίκου Ορφανού. Άψογη! Διότι ήταν χαλαρός, επικοινωνιακός και ευχάριστος και τους χρειαζόταν για ξεκίνημα! Όπως επίσης τα εύγε μας για τα ωραία θεματάκια. Interesting και διαφορετικά τα περισσότερα! Όπως η έκθεση με την προσομοίωση της Ανταρκτικής! Nice!

Εν αναμονή… 
Και για να το κλείνουμε προς το παρόν το subject; Επιτέλους guys μου! Μύρισε αν μη τι άλλο φρεσκαδούρα! Νέα πρόσωπα, καινούργιο στήσιμο, ωραίες μουσικές, σπιντάτα ρεπορταζάκια! Αναμένουμε τη συνέχεια!

Νέα γυναίκα μόνη ψάχνει 
Την προσοχή σας τώρα! Emergency! Σαράφογλου αντιγράφει Τρέμη και θέλει να της μοιάσει! Τουλάχιστον στα μαλλιά, που μπουμπουνίστηκαν today και οι δύο στο πλάνο, με το ίδιο γύρισμα προς τα έξω! Jesus Christ! Αγριεύει το παιχνίδι!

Ιδού 
Τι σας λέγαμε και χθες και άλλες φορές που το έχουμε ξαναεπισημάνει; Για την huge διαφορά ποιότητας Ελένης Μενεγάκη με τους υπόλοιπους; Ε, πάρτε τα και σε αριθμούς!

Μενεγάκη: 19,9% στο γενικό – 30,6% στα νεανικά
Μελέτη: 10,3% στο γενικό – 9,9% στα νεανικά
Χθεσινά νούμερα!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου