Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ:ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 05, 2012 3:05 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ:ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Γράφει το "Πράσινο Ποντίκι"

Είναι στέλεχος του Κινήματος και έχει ξεκινήσει επαφές για την δημιουργία νέου σχηματισμού, μετά και την αποστασιοποίηση του από την σημερινή ηγεσία.

Καθημερινά, επικοινωνεί με διάφορα... στελέχη και τους ανακοινώνει τις προθέσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συζητήσεις που πραγματοποιεί μαζί τους, αναφέρεται με σιγουριά και σε άλλους κορυφαίους, ότι έχουν αποδεχθεί απόλυτα την πρωτοκαθεδρία του και θα τον ακολουθήσουν στο νέο αυτό ξεκίνημά του.

Από ασφαλή και έγκυρη ενημέρωση όμως που διαθέτουμε, από τα επιτελεία ορισμένων εκ των κορυφαίων , έχουμε μάθει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μας το επιβεβαιώνουν με απόλυτη σιγουριά.

Για παράδειγμα, με ένα τέτοιο στέλεχος που μιλήσαμε μαζί του, μας είπε χαρακτηριστικά το εξής: " Το παιχνίδι της επικοινωνίας το γνωρίζω και εγώ πολύ καλά όπως και τα κόλπα των διαρροών. Συνεχίζω την δουλειά μου γιατί δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με επικοινωνιακά τερτίπια"

Και νομίζουμε ότι τα είπε όλα!!

Παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί και κατά την διάρκεια συγκρότησης της περσινής τρόικας και τα αποτελέσματα για ορισμένους εκ των πρωταγωνιστών δεν υπήρξαν τα αναμενόμενα.

Θα συνιστούσαμε στα στελέχη που λαμβάνουν τέτοια τηλέφωνα, λίγο μεγαλύτερη προσοχή. Αν επιπλέον έχουν την δυνατότητα(που είμαστε βέβαιοι ότι την διαθέτουν) να εξακριβώνουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες πραγματοποιώντας άλλες δύο με τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες, τότε είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα βγουν τα ίδια κερδισμένα.

Μεγαλύτερος κόπος αλλά με εγγυημένα αποτελέσματα. Κοινώς, προσέχετε για να έχετε!!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου