Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 30, 2012 8:12 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK

 

Άλλη μια celebrity αποφάσισε να σηκώσει τη σημαία της επανάστασης (και της φοροδιαφυγής) μέσω facebook για να πουλήσει εισιτήρια...


Η εν λόγω ηθοποιός της οποίας το όνομα δεν θα αποκαλύψουμε, αφού αυτός είναι ο στόχος της, ξιφουλκεί εναντίον του Υπουργού Παιδείας και της δήθεν δήλωσης του ότι τα Μουσικά Σχολεία είναι η τελευταία του προτεραιότητα. Ο Αρβανιτόπουλος όμως ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και η ηθοποιός ποτέ δεν το άκουσε, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν συνάντησε αυτόν ή κάποιον συνεργάτη του.

Επειδή λοιπόν εδώ στο fimotro το ψάξαμε, ιδού ποια είναι η αλήθεια: Μαθητές, γονείς και καθηγητές του Μουσικού Λυκείου Ιλίου συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας διαμαρτυρόμενοι για το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών. Το γραφείο του Υπουργού ζήτησε μια αντιπροσωπεία να συναντηθεί με συνεργάτες του, καθώς ο Υπουργός δεν ήταν στο γραφείο του εκείνη στιγμή. Η ηθοποιός δεν συμμετείχε στην αντιπροσωπεία γονέων, μαθητών και καθηγητών που συνάντησε τους συνεργάτες του υπουργού, για να μην καπελώσει- όπως είπε- τον αγώνα τους με τη διασημότητά της.


Καθηγητής που συμμετείχε στη συνάντηση μας ενημερώνει ότι αυτά που αναφέρει η ηθοποιός στο facebook, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν. Μετά από συνάντηση που διήρκεσε παραπάνω από μια ώρα η αντιπροσωπεία έφυγε με διαβεβαιώσεις ότι η Περιφέρεια Αττικής (που έχει την αρμοδιότητα για τη μεταφορά μαθητών) σύντομα θα δώσει λύση και ότι το Υπουργείο Παιδείας κάθε άλλο παρά εξετάζει την κατάργηση ή υποβάθμιση των Μουσικών Σχολείων.


Προφανώς όμως η Επανάσταση στο facebook για τους επωνύμους είναι της μόδας όσο και να διαστρέφεται η πραγματικότητα!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου