Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 30, 2012 2:27 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει τις ενστάσεις του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η κυβέρνηση τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκαλεί, σύμφωνα...
με το Βήμα, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο αμέσως μετά τις εκλογές.
Τις απόψεις του, μάλιστα, δεν τις έκρυψε από τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος την Τετάρτη το βράδυ πήγε στην Ιπποκράτους για να ενημερώσει σχετικά με τα μέτρα. Η συζήτηση διεξήχθη σε χαμηλούς τόνους και παγωμένο κλίμα.
'' Δεν διαπραγματευτήκατε με την Τρόικα. Τα ίδια μέτρα μας  φέρνετε και μάλιστα με στοιχεία οριζόντιων περικοπών '' φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
'' Κόντεψα να σκοτωθώ μαζί τους, τι άλλο να έκανα ; Προέχει η σωτηρία της χώρας '' απάντησε ο υπουργός Οικονομικών για να υπερασπιστεί τη διαπραγμάτευση που έκανε. '' Γιάννη δεν αναφέρομαι προσωπικά σ' εσένα '' διευκρίνισε ο κ. Βενιζέλος. '' Δεν αναφέρεσαι σ' εμένα, αλλά εμένα χτυπάς συνέχεια '', είπε ο κ. Στουρνάρας.
Το πιο φαρμακερό σχόλιο, όμως, έγινε όταν αποχώρησε από την Ιπποκράτους ο υπουργός Οικονομικών. '' Αν κάνουν έτσι τη διαπραγμάτευση, καλύτερα να φύγουν, είναι επικίνδυνοι ''είπε, σπάζοντας τη βαριά σιωπή που άφησε  πίσω του ο κ. Στουρνάρας.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου