Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Tuesday, September 11, 2012 8:52 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

 

Με κινητοποιήσεις στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση απαντούν οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Την Τετάρτη απεργούν οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων, ενώ στάση εργασίας πραγματοποιούν οι...
καθηγητές. Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις μειώσεις των μισθών τους και επισημαίνουν ότι η σχολική χρονιά ξεκινά με τις χειρότερες προϋποθέσεις, αφού τα σχολεία δεν έχουν χρήματα για τις λειτουργικές τους ανάγκες.
Θα αντιταχθούμε σθεναρά σε οποιαδήποτε επιπλέον περικοπή του μισθού μας δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον υπουργό Παιδείας και επεσήμανε ότι ο κλάδος τους είναι αντίθετος με την σύνδεση αξιολόγησης. Σε εξέλιξη η συνάντηση με ΔΟΕ.
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Κομνηνός Μαντάς προσερχόμενος στη συνάντηση με την ηγεσία του υπ. Παιδείας, χαρακτήρισε θλιβερό το περιβάλλον μέσα στο οποίο ξεκινά η σχολική χρονιά καθώς, όπως επεσήμανε, υπάρχουν πολλά κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σχολικές επιτροπές δεν έχουν λεφτά για την θέρμανση και τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου