Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

FW: ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Sunday, August 11, 2013 11:38 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ...

 

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις, σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής...

Χθες, αλλά και νωρίς σήμερα το πρωί, από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής διενεργήθηκαν έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 35 παραβάσεις, από τις οποίες: μία παράβαση για κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους, δύο για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, τρεις για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, μία για στάσιμο εμπόριο, μία για στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα και 27 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Οι αρχές συνέλαβαν συνολικά 15 άτομα για διάφορες παραβάσεις, τα οποία και θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Στο μεταξύ, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα σε χωριά των δήμων Γιαννιτσών Πέλλας και Αμφίπολης Σερρών για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο σε καφετέρια ιδιοκτησίας 55χρονου, σε χωριό των Γιαννιτσών, διαπιστώθηκε πως ο 46χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε παραβιάσει τις σφραγίδες που είχε θέσει ο Δήμος Πέλλας, ενώ το κατάστημα στερείτο επίσης άδεια λειτουργίας. Οι αρχές συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο και αναζητούν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Ανάλογες παραβάσεις διαπιστώθηκαν και σε καφενείο σε χωριό της Αμφίπολης, όπου συνελήφθη ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Όπως και στην περίπτωση της Χαλκιδικής, οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου