Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

FW: ΑΓΡΙΝΙΟ : ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, August 12, 2013 10:39 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΓΡΙΝΙΟ : ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

 


Μακάβριο τέλος είχαν οι αναζητήσεις των αστυνομικών οι οποίοι σήμερα στις 8:30 το πρωί ενημερώθηκαν από τη σύζυγο εκπαιδευτικού από το Αγρίνιο ότι ο άνδρας της τής τηλεφώνησε ενημερώνοντας την ότι προτίθεται να...
αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews, oι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ στην έξοδο του Αγρινίου, στον επαρχιακό δρόμο προς Θέρμο, αφού γνώριζαν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή ο εκπαιδευτικός διέθετε κάποιο ακίνητο. Στο πάρκινγκ οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο τύπου κλούβα και το πτώμα του 58χρονου στο πίσω μέρος της κλούβας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας αφού πήρε το αυτοκίνητο και πάρκαρε στο συγκεκριμένο σημείο, πήγε στο πίσω μέρος του, όπου έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο στο πρόσωπό του και πυροβόλησε. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δίπλα στο πτώμα του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα, όπου εξηγούσε σε λίγες γραμμές τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Αγρινίου ερευνούν όλες τις πτυχές της υπόθεσης, ενώ η σορός του αυτόχειρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία- νεκροτομή.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου