Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

FW: ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, August 12, 2013 3:03 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ...

 

Βγήκε από το νοσοκομείο ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου λίγες ώρες αφού υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση για κήλη, ωστόσο ...
οι γιατροί δήλωσαν ότι θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως.
Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Νετανιάχου, στη διάρκεια της επέμβασης, που διήρκεσε περίπου μία ώρα και πραγματοποιήθηκε με ολική αναισθησία, ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιαλόν ανέλαβε προσωρινά τα καθήκοντα του 63χρονου πρωθυπουργού.
Ο Γιαλόν αναμένεται να προεδρεύσει στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το οποίο θα επιλέξει τους παλαιστίνιους κρατούμενους που θα αποφυλακιστούν στο πλαίσιο των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, ο δεύτερος γύρος των οποίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Ιερουσαλήμ.
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου χειρουργήθηκε με επιτυχία για κήλη
Ο Γιουβάλ Βάις, διευθυντής του νοσοκομείου της Ιερουσαλήμ όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, δήλωσε ότι το χειρουργείο αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή ως προληπτικό μέτρο ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του Νετανιάχου. Το πρωθυπουργικό γραφείο ανακοίνωσε ότι η διάγνωση έγινε όταν ο Νετανιάχου παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιακή χώρα.
«Ο πρωθυπουργός αισθάνεται καλά μετά την επέμβαση. Έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του», δήλωσε ο Βάις στην ισραηλινή δημόσια ραδιοφωνία.
Πηγή: Reuters


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου