Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

FW: EΠΙΤΥΧΗΣ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΚΗΛΗ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, August 12, 2013 12:35 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: EΠΙΤΥΧΗΣ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΚΗΛΗ...

 

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση για κήλη και μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ...
εντός της ημέρας, αν και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως, δήλωσαν σύμβουλοί του και γιατροί.
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, που διήρκεσε περίπου μία ώρα και πραγματοποιήθηκε με ολική αναισθησία, ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιαλόν ανέλαβε προσωρινά τα καθήκοντα του 63χρονου πρωθυπουργού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού.
Ο Γιαλόν πρόκειται, μάλιστα, να ηγηθεί της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου με στόχο την επιλογή παλαιστίνιων κρατουμένων που θα αποφυλακιστούν στο πλαίσιο των υπό τις ΗΠΑ ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, στο δεύτερο γύρο της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Ιερουσαλήμ.
Ο Γιουβάλ Βάις, διευθυντής του νοσοκομείου της Ιερουσαλήμ όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, δήλωσε ότι το χειρουργείο αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή ως προληπτικό μέτρο ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του Νετανιάχου.
Αργά χθες το βράδυ, το πρωθυπουργικό γραφείο ανακοίνωσε ότι η διάγνωση έγινε όταν ο Νετανιάχου παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιακή χώρα.
Πηγή : naftemporiki.gr


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου