Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

FW: ΣΤΑ ''ΜΑΧΑΙΡΙΑ'' ΔΝΤ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, November 14, 2012 9:07 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΑ ''ΜΑΧΑΙΡΙΑ'' ΔΝΤ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ...

 

Συνεχίζεται η διάσταση απόψεων μεταξύ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των Ευρωπαίων, με το γυαλί να φαίνεται να ραγίζει τα καλά.
Σύμφωνα με το MEGA, η Κριστίν Λαγκάρντ...
εκφράζει την έντονη απογοήτευση της για τους χειρισμούς των Ευρωπαίων. Αδυνατεί να αντιληφθεί γιατί οι Ευρωπαίοι δε δίνουν σημασία στο καταστατικό του Ταμείου που αποτελεί για την ίδια ''ευαγγέλιο''.. Η διευθύντρια του ΔΝΤ, εκτός από το μορφασμό που έκανε στη συνέντευξη Τύπου όταν ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε ότι οι υπουργοί Οικονομικών έχουν ήδη δώσει παράταση στην ελληνική κυβέρνηση έως το 2022 για να φτάσει το 120% του ΑΕΠ. Στη συνεδρίαση, στη συνέχεια, του είπε ότι είναι εκτός πραγματικότητας οι προτάσεις του.
Σύμφωνα με την κυρία Λαγκάρντ, η αντιμετώπιση των οικονομικών κρίσεων γίνεται με κριτήρια οικονομικά και όχι πολιτικά, όπως πιστεύουν οι Ευρωπαίοι. Στο πλαίσιο αυτό δε θα ζητηθεί σύγκλιση
διοικητικού συμβουλίου χωρίς θετική έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
Στο ΔΝΤ μιλούν για αλαζονεία από την πλευρά των Ευρωπαίων και σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση προειδοποιούν ότι εάν γίνει μετά τις γερμανικές εκλογές ( τον Σεπτέμβριο ) το κόστος θα είναι μεγαλύτερο και θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στην ελληνική οικονομία.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου