Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

FW: '' ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ''...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, November 16, 2012 6:46 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: '' ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ''...

 

Στο θέμα των χιλιάδων διακοπών ρεύματος από τη ΔΕΗ αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναλυτικά έχει ως εξής :
''Από τον Ιούνιο ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, με παρέμβαση του...
  προέδρου της Κ.Ο, προειδοποιούσε τη διοίκηση της ΔΕΗ και την κυβέρνηση ότι με δεδομένο ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας βρίσκεται στα όρια της οικονομικής ανέχειας και αδυνατεί να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες του, έπρεπε να υπάρξει άμεσα μέριμνα, προκειμένου όλοι οι πολίτες να έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε ένα κοινωνικό αγαθό απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.
Μάταιος κόπος. Μπροστά στον πιο δύσκολο χειμώνα της μεταπολεμικής περιόδου για τον ελληνικό λαό, τα τρία κόμματα της κυβέρνησης δείχνουν το βάρβαρο πρόσωπο της πολιτικής τους, που εγκληματεί σε βάρος των φτωχών για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των πλούσιων.
Η Τρόικα εσωτερικού πρέπει αμέσως να δώσει εντολή για να σταματήσει κάθε διαδικασία διακοπής ρεύματος  σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και όσους βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί όλους τους πολίτες να συμβάλουν στην ανάπτυξη ενός τεράστιου κινήματος αλληλεγγύης που δε θα επιτρέψει να μείνει ούτε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα ''.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου