Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

FW: ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, November 12, 2012 5:23 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

Παρατείνεται για 24 ώρες, δηλαδή έως αύριο Τρίτη στις 18.00, η ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την ανάδειξη...
εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.

Αυτό αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που συνήλθε εκτάκτως, μετά τα πρωινά επεισόδια από νεαρά άτομα που εισέβαλαν στο κτίριο και διέκοψαν τη λειτουργία του ηλεκτρονικού δικτύου του Πανεπιστημίου.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, περιγράφοντας τα γεγονότα, επισημαίνει ότι, το πρωί, η ψηφοφορία ξεκίνησε απολύτως ομαλά, όπως είχε προγραμματιστεί. Έτσι, από τις 9 το πρωί ως τις 9.45, είχαν ψηφίσει 174 εκλογείς. Όμως, στις 9.45 διακόπηκε καθολικά το πανεπιστημιακό δίκτυο από βίαιη ενέργεια, όπως λέει χαρακτηριστικά η επιτροπή, η οποία αναγκάσθηκε να δώσει παράταση, ενώ διευκρινίζει ότι οι ψήφοι που έχουν κατατεθεί, ισχύουν.

Διευκρινίζεται, επίσης, ότι τα μέλη ΔΕΠ μπορούν να ψηφίσουν και από οποιοδήποτε σημείο εκτός του Πανεπιστημίου, αρκεί να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους απόρρητο σύνδεσμο που τους έχει αποσταλεί από το σύστημα ΖΕΥΣ. Όσοι δεν μπόρεσαν να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους απόρρητο σύνδεσμο (δεν μετέφεραν δηλαδή τον σύνδεσμο σε αρχείο doc εκτός e-mail) θα ενημερωθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με νεότερη ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Κάνοντας χρήση του προσωπικού τους απόρρητου συνδέσμου, έως τις 14.45 είχαν ψηφίσει συνολικά 411 μέλη ΔΕΠ.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου