Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

FW: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Wednesday, November 21, 2012 7:30 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ

 

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων (ΟΛΜΕ). Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός... ότι ενώ πολλοί καθηγητές συμμετέχουν σε προγράμματα επιμόρφωσης,  η ελληνική πολιτεία «αθετεί ήδη συμφωνημένους όρους». Οι καθηγητές υποστηρίζουν ότι το υπουργείο «αγνοεί και ακυρώνει υπογεγραμμένες συμβάσεις και επί της ουσίας εξαπατά τους συναδέλφους που δούλεψαν μέχρι σήμερα και αρνείται την καταβολή δεδουλευμένων».

Οι καθηγητές  που διεκδικούν τα δεδουλευμένα, οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στις 13.30 έξω από το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο και της τρίωρης στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ.

Παράλληλα η  ΟΛΜΕ  προγραμματίζει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις απολύσεις εργαζομένων. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30  το μεσημέρι της Πέμπτης. Παράλληλα, κηρύττει τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 2 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα για την απογευματινή.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου