Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

FW: ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΤΑ COFFEE SHOP ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Friday, November 16, 2012 11:30 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΤΑ COFFEE SHOP ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Τα 422 κιλά χασίς (φωτό) δεν θα καταλήξουν στα coffee shop της Ολλανδίας, αφού η ποσότητα αυτή κατασχέθηκε  στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και στον Βόλο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της...
Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης, οι άνδρες του οποίου σε μια δεύτερη ανεξάρτητη υπόθεση  αποκάλυψαν και τους Αλβανούς λαθρέμπορους που γεμίζουν με ηρωίνη και κοκαΐνη τα στέκια του Πολυτεχνείου. Για την πρώτη περίπτωση πιάστηκαν έξι  μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις (4) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, τρεις άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας 22, 25, 30 και 18 ετών αντίστοιχα και δύο έλληνες  ηλικίας 57 και 58 ετών. Μετά από πολύμηνες έρευνες εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που έκανε εισαγωγή στη χώρα μας από την Αλβανία, μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, τις οποίες στην συνέχεια διακινούσε με φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών, σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Τις τελευταίες ημέρες είχαν παραλάβει φορτία κάνναβης από την Κόρινθο και τον Βόλο, με σκοπό να τα μεταφέρουν στην Ολλανδία. Τα μέλη όμως της σπείρας εντοπίσθηκαν κατά την παραλαβή του φορτίου κάνναβης και με συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

·  ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ βάρους -422- κιλών και -454- γραμμ.

·  Τρία (3) ΙΧΕ αυτοκίνητα

·  Το χρηματικό ποσό των -2.900- ευρώ

·  Οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα

Στην δεύτερη υπόθεση συνελήφθησαν στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής τρεις (3) αλλοδαποί, δύο (2) Αλβανικής και ένας (1) Ιρακινής καταγωγής,  ηλικίας 29, 31 και 33  ετών αντίστοιχα,  για κατοχή με σκοπό την πώληση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης  και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. είχαν εντοπίσει προ εβδομάδος αλλοδαπό Ιρακινής καταγωγής που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης σε εξαρτημένα άτομα στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν, την στιγμή που προμηθευόταν από τους δύο Αλβανικής καταγωγής αλλοδαπούς, ποσότητα ηρωίνης βάρους 50 γραμμαρίων. Μετά από έρευνα σε διαμέρισμα που διατηρούσαν, εντοπίσθηκε εργαστήριο νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

 

·         Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους -6.426- γραμμ.

·         Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους  - 1.162- γραμμ.

·         Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -5.490- γραμμ.

·         Το χρηματικό ποσό των -1.150- ευρώ.

·         Είκοσι πέντε -25- πλαστά χαρτονομίσματα των -20- ευρώ.   

·         Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

·         Ένα -1- πλήρες εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών (υδραυλική πρέσα, ηλεκτρικοί αναδευτήρες, καλούπι, ζυγαριές ακριβείας διάφορα εργαλεία).


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου