Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

FW: BLACK-OUT ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜ​ΙΟ ΑΘΗΝΩΝ…ΚΑΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Tuesday, November 13, 2012 7:14 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: BLACK-OUT ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜ​ΙΟ ΑΘΗΝΩΝ…ΚΑΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ

 

Όπως αναφέρθηκε εισαγγελική παρέμβαση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην υπόθεση της κατάληψης στο κτίριο του Κέντρου Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύων του Πανεπιστημίου Αθηνών (εδώ). Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών...

Π.Φάκου έδωσε εντολή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για την διενέργεια έρευνας για το θέμα, ώστε να εντοπίσει τους υπαίτιους του γενικευμένου black-out που προκλήθηκε από μία μικρή ομάδα που προξένησε φθορές στο χώρο ελέγχου όλου του δικτύου του Πανεπιστημίου.

Για τα γεγονότα της Δευτέρας που οδήγησαν στην κατάληψη του χώρου που είναι ο κεντρικός server του Πανεπιστημίου,ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής,Καθηγητής Παναγιώτης Γεωργιάδης κάνει λόγο για μια «βίαιη ενέργεια» από άτομα με κουκούλες, τα οποία παραβίασαν την πόρτα με λοστούς και κατέβασαν τους διακόπτες, απομονώνοντας τις «ηλεκτρονικές οδούς» στο πανεπιστήμιο. «Αυτή τη στιγμή η τεχνολογική καρδιά του πανεπιστημίου δεν λειτουργεί, το Ιδρυμά μας έχει αποκοπεί» δηλώνει. «Πρόκειται για φθορά δημόσιας περιουσίας» συνεχίζει.

Το εκπληκτικό όμως είναι ότι ενώ το Πανεπιστήμιο είναι υπό κατάληψη και«αποκομμένο» από κάθε δίκτυο επικοινωνίας ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Θεοδόσης Πελεγρίνης χτες το βράδυ ανέβασε την παράσταση "ΒιτγκενστάινUnleashed" στον πολυχώρο «THE HUB EVENTS». Όπως αναφέρει ο κ. Πελεγρίνης γίνεται μία προσπάθεια να εξοικειωθεί ο θεατής με το έργο του φιλοσόφου. Πέραν της αισθητικής απόλαυσης που ο θεατής αποκομίζει, η πλοκή του έργου, μέσα από ανατροπές και εύθυμα γεγονότα, τον φέρνει σε επαφή με την πολύπτυχη και απρόβλεπτη σκέψη του μεγαλύτερου σύγχρονου φιλοσόφου, του Ludwig Wittgenstein,του πατέρα της αναλυτικής φιλοσοφίας.

Απίστευτα πράγματα!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου