Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

FW: 45 ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, November 12, 2012 8:25 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: 45 ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ...

 

Τους 45 πλησιάζει ο αριθμός των παραιτηθέντων υπαλλήλων της Βουλής, αν προστεθούν στους 18 που υπέβαλαν σήμερα το πρωί αίτημα συνταξιοδότησης και εκείνοι που έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες από την προηγούμενη εβδομάδα...

Σημειώνεται ότι από τα 18 άτομα που υπέβαλαν αίτημα συνταξιοδότησης το πρωί, οι περισσότεροι είναι διευθυντές και προϊστάμενοι υπηρεσιών.
'' Συνήθως φεύγουν αυτοί που δε θέλεις να φύγουν'', έλεγε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος της Βουλής, υπογραμμίζοντας ότι για παράδειγμα έχουν ήδη παραιτηθεί τρεις στενογράφοι με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην υπηρεσία τους.
Το ίδιο στέλεχος ανέφερε πάντως, ότι ''δεν πρόκειται να γίνει καμία πρόσληψη στη Βουλή, με εξαίρεση τους 14 στενογράφους που είχαν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και είναι σε εκκρεμότητα εδώ και χρόνια ''.
Υπενθυμίζεται ότι οι μαζικές αιτήσεις για συνταξιοδότηση ήρθαν μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι '' δεν μπορούν κάποιες κατηγορίες υπαλλήλων να εξαιρούνται, όταν όλοι στενάζουν ''. Θεωρείται έτσι δεδομένο ότι ρύθμιση με την οποία θα εξομοιωθούν με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους θα επανακατατεθεί, οπότε σπεύδουν να προλάβουν προκειμένου να μη χάσουν το προνομιακό εφάπαξ που λαμβάνουν.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου