Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

FW: ΤΟΥΣ 100 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ...

 

 

Feed: FIMOTRO
Posted on: Monday, November 19, 2012 10:52 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΤΟΥΣ 100 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ...

 


Από την Τετάρτη που ξεκίνησε η ισραηλινή επιχείρηση κατά των ενόπλων οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους εκατό Παλαιστίνιοι, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας...
της κυβέρνησης της Χαμάς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άσραφ αλ Κίντρα αναφέρει ότι ο Μοχάμεντ Τμπάιλ, ο οποίος σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή στον καταυλισμό προσφύγων στην Νουσεϊράτ, ήταν ο 100ός νεκρός.


Ο Κίντρα προσθέτει ότι μεταξύ των Παλαιστίνιων νεκρών βρίσκονται 24 παιδιά και 10 γυναίκες. Τα στοιχεία του υπουργείου για τον αριθμό των νεκρών της σύγκρουσης με το Ισραήλ δεν διαχωρίζουν τους πολίτες από τους ενόπλους.

Σύμφωνα με το υπουργείο, 850 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στη Λωρίδα της Γάζας από την Τετάρτη. Σε αυτούς περιλαμβάνονται 260 παιδιά και 140 γυναίκες.

Το Ισραήλ υπολογίζει τον αριθμό των νεκρών που έχει από την Τετάρτη σε 3 αμάχους -δύο άνδρες και μία γυναίκα-, οι οποίοι σκοτώθηκαν από ρουκέτα που εξαπολύθηκε από τη Γάζα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου